Background render level ‘Humble Home’

Previous Image
Next Image

Slider bevat alle screensshots uit de berichten van ‘Carnival Shooting Gallery’

Momenteel ben ik bezig met de ontwikkeling van een shooting gallery game, genaamd ‘Carnival Shooting Gallery’. Dit spel ben ik aan het ontwikkelen voor Android tablets. De speler kan in deze game targets raken om punten te verdienen en kan met de (vereiste) punten troffee├źn winnen en volgende levels unlocken. Er komen verschillende thema’s en per thema drie levels.

Humble Home
De eerste drie levels hebben het thema ‘Western’. Het eerste level is een nederig stulpje van een arme cowboy. Voor dit level heb ik verschillende objecten gemaakt welke je zou verwachten in zijn huis. Zoals een houtkachel, een sloridige ladenkast en gereedschap.

Hieronder een screenshot van de achtergrond van het eerste level in het western thema ‘Humble Home’.

CSG-Level01BG