Biografie

In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met games. Zo speel ik momenteel Dragon Age inquisition en Diablo 3 op de Xbox One. Echter niet alleen het spelen van games, maar ook het bedenken en het (leren) maken van games doe ik graag. Het bedenken van een nieuw spel is één ding, maar dit vertalen naar code en graphics zie ik als een leuke uitdaging.

BioQuote01Games ontwikkelen
Zo heb ik me verdiept in de Unreal Engine, Android game development en momenteel ben ik bezig met Game Maker. Om hierin ervaring op te doen ben ik druk bezig met het ontwikkelen van een shooting gallery game. Enkele work in progress beelden van deze game vindt u in mijn portfolio.

Serious games
Mijn werk achtergrond is serious gaming. Ik heb twee jaar gewerkt aan een offshore ship simulator bij Ivory Lake. Mijn werkzaamheden bestonden uit het modelen van boten, boorplatformen en alle objecten die op en rond boten te vinden zijn. Low poly modeling, UV-mapping, texturing en lightmapping waren taken waar ik mij mee bezig hield. Graag verwijs ik ook naar mijn CV.

Naast deze werkgever heb ik nog meer werkervaring opgedaan met 3D modeling. Zoals met mijn afstudeerproject ‘Virtueel Planetarium’, een freelance animatie opdracht over de bevindingen van de opgraving aan de Uithofslaan in Den Haag. Ook in mijn vrije tijd heb ik mijzelf bezig gehouden met enkele eigen projecten.

BioQuote02Zo heb ik een ‘Small Village’ gemaakt. Dit is een klein dorp in middeleeuwse stijl waarin rondgelopen kan worden. Dit heb ik gerealiseerd met de Unreal Engine en Maya. Tevens heb ik met deze programma’s een industriële omgeving gecreëerd. Hiernaast heb ik ook meegedaan met enkele speedmodeling contests.

Passie
Momenteel ben ik werkzaam bij een werkgever waar ik mijn kennis en passie niet kan toepassen in mijn dagelijkse werkzaamheden. Om deze reden ben ik op zoek naar een uitdagende baan. Een baan waar ik mijn passie voor 3D en/of mijn passie voor games kan omzetten naar mooie producties voor een leuke werkgever.